Gruppen-3a-328x120

Goda nyheter i badhuset

Goda nyheter i badhuset

INSÄNDARE. Efter mycket om och men har äntligen besked kommit att pengar är avsatta för renovering av massagepoolen och ångbastun i badhuset i Hässleholm. Arbetet börjar ganska omgående med poolen och sedan följer ångbastun. Basturna får också en förnyelse enligt Stefan Larsson. Det är glädjande nyheter i alla negativa besked som kommuninvånarna drabbats av den senaste tiden.

Glädjande är också att det äntligen kommit upp anvisningar hur besökarna ska sköta sin hygien innan man badar. Jag skrev för cirka ett år sedan om den bristande hygienen i badhuset och har äntligen blivit bönhörd. Hoppas att alla vuxna och barn iakttar dessa elementära regler och att lärare/medföljare ser till att hygienen sköts på ett tillfredsställande sätt när det gäller eleverna. Varför inte skicka hem till föräldrarna en liten påminnelse om att god badhushygien hör till att lära sina barn?

Med dessa glädjande nyheter hälsar jag alla badsugna och gymmande välkomna till ett inom en snar framtid fräschare badhus.

Lars Nord
Fritänkare och outsider

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se