torsjö live vers2

Skolans kvalitetspris vid julföreställning

Skolans kvalitetspris vid julföreställning

Barn- och utbildningsnämndens kvalitetspris fick inte vara med på Hässleholms galakväll. Men nu ska skolans prisutdelning också få en festligare inramning vid Kulturskolans stora julföreställning i röda salongen den 5 december.

Kvalitetspriset ska belöna goda insatser inom barn- och utbildningsområdet. Förra gången delades det ut vid ett nämndssammanträde. “Studio HTS” som arbetar med elevstöd vid skolans nationella gymnasieprogram fick då diplom, blommor och 15 000 kronor som personalen kan använda i verksamheten.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

– Nu blir det första gången kvalitetspriset delas ut inför publik. På det här sättet blir det mer fokus på vårt pris än om det varit på galakvällen, säger Stefan Larsson (M), ordförande i barn- och utbildningsnämnden.

Vid julföreställningen i röda salongen klockan 18.30 den 5 december medverkar 180 elever som i orkestrar, ensembler och dans framför julens melodier.

Kulturskolan har de närmaste veckorna en mängd konserter och föreställningar runt om i kommunen. Istället för att ta inträde ber Kulturskolan publiken att skänka en slant till Musikhjälpen som i år har temat “Sex är inte ett vapen” och hjälper barn och ungdomar i krigszoner runt om i världen. Hässleholms egen insamling inom Musikhjälpen heter Hässleholmsbössan och återfinns på bossan.musikhjalpen.se

Berit Önell

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se