Gruppen-3a-328x120

Dåliga förlorare

Dåliga förlorare

INSÄNDARE. Sverigedemokraternas agerande i fullmäktige när skattesatsen skulle sättas har sannerligen engagerat de rödgröna partierna. I både ord och skrift har epiteten levererats och bitterheten lyser igenom.

Helt klart hade man hoppats på att restalliansens förslag till skattehöjning skulle röstas ner så att ett limbo uppstått i kommunen med kaos i nämnderna som följd. Att detta skulle göra det i det närmaste omöjligt att styra kommunen på grund av oklar budget spelar för de rödgröna mindre roll. I sin sukt efter att återfå makten skulle man här kunna peka på ”det oansvariga SD” som orsak till oredan. Så blev nu inte fallet utan vi la ner våra röster efter att ha gjort vår ståndpunkt klar i talarstolen. Arbetet med att mildra effekterna av nuvarande och tidigare regeringars migrationspolitik fortsätter i Hässleholms kommun.

Vi noterar att framför allt Centerpartiet tar sig ton och anklagar oss för både det ena och det andra på insändarsidor och politiska forum. Intressant då partiets företrädare i både riksdagen och Hässleholms fullmäktige gjort sig kända för att byta sida och erbjuda sina tjänster till dem som för närvarande har majoritet. Allt för att sitta vid köttgrytorna ytterligare en mandatperiod. Det finns epitet för individer och partier som säljer sig till högstbjudande. Detta epitet lämpar sig inte att skriva här

Hanna Nilsson (SD)
Ulf Berggren (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se