Gruppen-3a-328x120

Entreprenörer i samverkan – internetsamhället

Entreprenörer i samverkan – internetsamhället

INSÄNDARE. Entreprenörer i samverkan – internetsamhället. Det senare ligger varken på vägarna eller ens järnvägen. Om entreprenörerna är överens kan mycket väl Vinslöv och Perstorp för den delen, bibehålla en önskad och älskad bystruktur. Entreprenörerna kan välja samverkansform och har egentligen en mycket större frihet att utforma samhällen lite annorlunda om så önskas.

Finjasjöpark är ett strålande exempel på entreprenörsamverkan. Vandra gärna runt där och fundera lite. Bör nu Garnisonsområdet utformas på samma villkor eller kan området inklusive Hässleholmsgården och mellanliggande naturområden få en annorlunda entreprenörsamverkan.

Den stora minijärnvägsutställningen på Garnisonsområdet inbjuder till nya tankar. Föreningens medlemmar har säkert en del att bidra med.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Tore Almer

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se