torsjö live vers2

Kenny Hansson övertar klubban för Hässleholms moderater

Kenny Hansson övertar klubban för Hässleholms moderater

Kenny Hansson har valts till ny ordförande för Hässleholmsmoderaterna. Det framgår av ett pressmeddelande från partiet. Beslutet på årsmötet var enhälligt. Kenny Hansson efterträder Torsten Nilsson som avböjt omval.

Kenny Hansson är ny M-ordförande. Foto: Berit Önell

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Kenny Hansson representerar Moderaterna i en mängd politiska uppdrag. Han är ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Hässleholms kommun, ledamot i kommunfullmäktige, ersättare i regionfullmäktige, ledamot i kommunens valberedning med mera.

Övriga ledamöter i styrelsen för Hässleholmsmoderaterna är Erik Åberg Linnér (vice ordförande), Urban Widmark, Karin Axelsson, Karin Nilsson, Margreth Segerstein, Douglas Roth, Rolf Tronäss, Axel Heinonen, Dino Helmefalk och Andreas Novotny. De två sistnämnda är nya i styrelsen.

Urban Önell

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se