torsjö live vers2

Corona stänger öppna förskolan från måndag

Corona stänger öppna förskolan från måndag

Öppna förskolan inklusive babycaféet Familjens hus i Hässleholm stängs från och med måndag för att minska risken för smittspridning av coronaviruset och covid-19 för gravida besökare till barnmorskemottagningen.

Stängningen sker efter önskemål från Region Skåne som driver familjecentralen i samarbete med Hässleholms kommun.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

– Där finns öppen förskola, social rådgivning, barnmorskemottagning och barnavårdscentral. Utifrån Regionens vilja om att begränsa smittspridningsrisken för gravida besökare till barnmorskemottagningen, kommer den öppna förskolan att hållas stängd från och med måndagen den 16:e mars, säger Christer Pettersson, verksamhetschef, i ett pressmeddelande från Hässleholms kommun.

Beslutet gäller tills vidare.

Berit Önell

Läs mer:

2020-03-12 Snabb coronastängning för att skydda gravida säkrad

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se