torsjö live vers2

Röke buss kör hem mat

Röke buss kör hem mat

Är du över 70 eller tillhör du en annan riskgrupp? Behöver du hjälp med att handla förnödenheter? Bor du i området omkring Hörja och Röke? Då kan du få hjälp av Röke buss. Från och med måndag den 16 april går det att göra beställningar. Maten hämtas på Hemköp i Tyringe.

För den som är sugen på något gott till kaffet går det också att göra beställningar från konditori Lövet.

Hemkörningen av matvarorna från dörr till dörr är helt kostnadsfri för den som tillhör utsatta riskgrupper. Röke buss har beslutat sig för att bjuda på denna service, istället för att sitta med armarna i kors under Coronakrisen. En stor del av den ordinarie busstrafiken ligger ju nere.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Så här är det tänkt att fungera med hemkörningen: Mejla din beställning till Hemköp pådaniel.jeppsson@hemkop.se. Det går också bra att ringa 0451-57757, eller 070 937 96 89.

Att mejla går givetvis bra att dygnet runt, men om man ringer så ska det vara mellan klockan 8-10. Leverans sker dagen efter beställningen är gjord, dock endast på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Varorna levereras vid dörren mellan 9.30 och 12.00. Betalning sker med kort. Chauffören från Röke buss har kortterminal med sig. Om en beställd vara på Hemköp skulle vara slut ersätts den med likvärdig vara.

Den som har frågor angående leveransen kan kontakta Mats Karlsson på Röke buss. Han nås på 0708 940 356.

Urban Önell

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se