torsjö live

Torsjö Live ställer in årets festival

Torsjö Live ställer in årets festival

Förra året blev det rekordpublik på Torsjö live. I år blir det ingen festival. Foto: Berit Önell.

Torsjö Live ställer in, eller snarare skjuter upp årets festival till 2021.

– Det är med stor sorg vi idag måste meddela att Torsjö Live 2020 inte kommer att kunna genomföras, skriver arrangörerna på sin hemsida och Facebooksida.

Flera av årets artister är redan bokade till nästa år och årets biljetter gäller automatiskt.

Torsjö Lives ledningsgrupp förklarar att man har hållit hoppet uppe i det längsta, trots den exceptionella situationen med tanke på covid-19, men att säkerheten för besökare, personal och artister måste gå i första hand och därför har beslutet nu fattats.

Timbuktu, Jill Johnsson, Joddla med Siv, Torsson, Oscar Zia och Pidde P är redan klara för Torsjö Live den 2-3 juli 2021. Det är som vanligt helgen efter midsommar. Alla artister spelar samma dag som var planerat för i år. Fler artistsläpp utlovas.

– Precis som många andra lokala företag befinner vi oss i en tuff situation just nu. Vill du vara med och stödja oss genom detta kan du redan nu köpa din biljett till Torsjö Live 2021 via vår hemsida, skriver ledningsgruppen.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se