torsjö live

Powermeet och olagliga ungdomsträffar

Powermeet och olagliga ungdomsträffar

INSÄNDARE. Hässleholms kommun bör försöka behålla Powermeet när det blir av igen 2021. Öppna upp gator i stan tillfälligt så att cruisingen kan fungera, och jobba tillsammans med Powermeet-organisationen.

Detta är ju i stort sett Hässleholms enda stora attraktion på hela året. Den bör vi Hässleholmare inte mista. Istället har Hässleholm fått olagliga ungdomsträffar på halsen. Högt spelande ungdomar, som krossar glasflaskor på parkeringar, och bär sig störigt åt. Polisen borde inte ha problem att hitta anledningar att avhysa dessa. De gör sig skyldiga till diverse olagligheter som alkoholinnehav av minderåriga, fylleri och alkoholintag på allmän plats, nedskräpning och glaskrossning, störande av ordning. Dessutom rattfylleri i vissa fall, samt samling av för stor folkmängd. Bara att avhysa hela bunten. Vad är problemet?

Folk har rätt att få både nattsömn samt lugn och ro, utan att skräniga, bortskämda ungdomar ska få förstöra. Ni föräldrar måste också ta ert ansvar. Det är inte okej att låta era ungdomar bära sig åt hur som helst. Ni måste ha bättre koll.

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se