torsjö live vers2

Skäms på er

Skäms på er

INSÄNDARE. Läste i tidningen för ca 2 veckor sedan att två covidsjuka patienter från hemsjukvården placerats på korttidsboendet Lyckåsa i Bjärnum. Tänkte att det kommer inte att dröja länge förrän smittan sprids. Mycket riktigt nu är elva patienter bekräftat smittade,minst två anställda har testats positiva och tre patienter har redan avlidit på just Lyckåsa. Skandal! Man har vetat om i cirka två månader att smittan sannolikt skulle spridas till Skåne och Hässleholm. Varför har man inte förberett sig och stått redo med en specialavdelning för just covidsjuka med personal som bara arbetar där? Senfärdighet eller nonchalans? Nu först kanske omkring första juni ska det finnas en sådan avdelning. Skäms på er ni ansvariga! Ni utsätter både patienter och personal för lidande och död! Hoppas i alla fall att man ger sjuka med andnöd syrgas och inte morfinsprutor!

Vivi-Ann Wallin

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se