torsjö live vers2

Ny toppolitiker för SD

Ny toppolitiker för SD

Jens Lindholm föreslås ta över som förste vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden i Hässleholms kommun efter Camilla Nordström som nyligen lämnat alla sina politiska uppdrag i kommunen på grund av flytt. Det beslöt Sverigedemokraterna i Hässleholm vid ett gruppmöte på måndagen.

Jens Lindholm efterträder Camilla Nordström som förste vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden och ersättare i kommunstyrelsen.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Partiet vill även att Jens Lindholm efterträder Camilla Nordströms som ersättare i kommunstyrelsen.

– Jag är väldigt stolt och glad att ha fått detta förtroende av gruppen, samtidigt är jag otroligt ödmjuk inför uppgiften och har mycket att säötta mig in i. Jag brinner för att alla barn ska ha en trygg skolgång och ser verkligen fram emot att börja mitt arbete i nämnden, säger Jens Lindholm i ett pressmeddelande.

Han är enligt SD:s hemsida från Bjärnum, född 1970 och företagare i fastighets- och byggbranschen. Idag har han ett politiskt uppdrag som ersättare i tekniska nämnden.

SD vill också att Camilla Nordströms uppdrag som ledamot i Hibab ska gå till Susanne Lotsfeldt. Karl-Johan Clementz föreslås som ersättare i barn- och utbildningsnämnden.

Valärendena beslutas vid kommunfullmäktiges nästa sammanträde, den 31 augusti.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se