torsjö live vers2

Konspirationsteorier

Konspirationsteorier

INSÄNDARE. Ernst Herslow fortsätter oförtröttat att sprida sina konspirationsteorier. Hans metoder och argument liknar en hemlös uteliggares beteende. Den hemlöse söker i soptunnor för någonting han kan använda. På samma sätt söker Herslow efter argument för sina idéer, oavsett var han kan finna dem och oavsett sanning och relevans. Herslow försöker att ge oss intrycket om att han resonerar på en vetenskaplig grund, medan han i verkligheten agerar utifrån ett extremt högerpolitiskt perspektiv. I sina senaste inlägg har han hänvisat till Swebbtv, ett opinionsmediaföretag, med ursprung i en extrem falang av Sverigedemokraterna. Swebbtv arbetar efter samma modell som FOX News I USA, att servera politiskt likasinnade ”alternativa” fakta. Herslow har också i sin argumentation hänvisat till olika ”experter”. Vissa av  dessa experter må vara experter inom sina området, men inte inom klimatfrågor. Han tar också lösryckta delar från olika experter, oberoende av tid, och serverar dem i en ”pytt i panna” för att förleda oss att tro på hans konspirationsteorier. Ernst Herslow är en politisk aktivist, långt ut på högerkanten, och har ingen trovärdighet i klimatfrågor och har ingen plats i en nödvändig samhällsdebatt om hur vi gemensamt skall lösa våra framtida problem. Det är också anmärkningsvärt att ett politiskt parti, som Folkets Väl, baserar sin politik på pseudovetenskap, bloggar och Youtube.


Stanley Hallström
Vittsjö

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se