torsjö live vers2

Du är viktig och du behövs

Du är viktig och du behövs

INSÄNDARE. Oavsett om du är kommundirektör, tar hand om våra äldre, våra barn och unga eller du städar i kommunens lokaler så är du en viktig person för invånarna i Hässleholms kommun. Det är du som ger tryggheten, värmen och omtänksamheten för oss som bor i Hässleholms kommun. Det är ditt jobb att se till så att vår kommun fungerar som den ska. Vi Socialdemokrater uppskattar din insats för att göra vår kommun till en bättre kommun att leva, bo och utvecklas i. Detta året är inte som andra år det känner alla till. Då har din insatts för att upprätthålla tryggheten och omvårdnaden satts på prov oavsett vilket jobb du har i vår kommun. Alla är drabbade, alla måste göra lite mer än normalt och vår uppfattning är att alla har gjort sitt bästa för våra kommuninvånare.

På kommunstyrelsen den 9 december beslutades att alla anställda i Hässleholms kommun ska få en lite extra uppskattning för insatsen man hittills har gjort under detta annorlunda år. Alla politiska partier utom Folkets väl med Björn Widmark i spetsen tyckte att du ska få en extra uppskattning för din insatts. Björn menar på att kommunen kommer gå i konkurs om vi uppskattar vår personal. Socialdemokraternas uppfattning är att din insats är viktig, speciellt när det är som det är i världen just nu, samt att vi har koll på siffrorna, kommunen kommer inte gå i konkurs. Björn har i en intervju utsett mig till hans värsta politiska motståndare, det tycker jag är bra. Om Björn inte är beredd att uppskatta vår personal så är jag beredd att vara din värsta motståndare. Jag tar på mig det uppdraget med glädje och kommer fortsätta att uppskatta och uppmuntra Hässleholms kommuns viktigaste personer och det är du som anställd i Hässleholms kommun.

Joachim Fors, Socialdemokraterna
Vice ordförande i PersonalutskottetANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se