torsjö live vers2

Har SD rätten att bestämma vad som är rätt eller fel?

Har SD rätten att bestämma vad som är rätt eller fel?

INSÄNDARE. Vad är sunt förnuft? Fyra Sverigedemokrater äger tydligen denna högst subjektiva förmåga att godtyckligt bestämma vad som är rätt och fel, upp och ner och vem som bär skulden till allas vår olycka. Det är tydligen alla vi över 80 % av svenska medborgare som inte stödjer detta missnöjesparti, som har ett osunt förnuft. Samhällsproblem ska lösas. Gemensamt kan vi göra detta. Att stå vid sidan om och peka finger och utse generella syndabockar är tydligen kärnan i er ”ideologi”. Resten kopierar ni från Ungern, Polen, Ryssland, Brasilien och Mr Trump.

Angående vänsterfloskler så ställer jag frågan om ni menar demokrati, solidaritet, jämställdhet, jämlikhet och människors lika värde? Att vi ska ha råd att bo någonstans? Att vi kan sköta våra jobb med en bra arbetsmiljö och sjyssta arbetsvillkor? Att vi ska motarbeta fusk, utnyttjande och lurendrejeri? Att vi gemensamt med vår välfärd ser till att stödja de som har minst men har störst behov? ” De rige klarer sig nok ” för att citera Kim Larsen. Inkomstklyftorna fortsätter att öka.

Vi föreslog en ”drakonisk” skattehöjning med 50 öre i vårt gemensamma budgetförslag med Socialdemokraterna för att stoppa nerskärningar och besparingar. Ni ville skicka en nota till regeringen och staten. Jag får väl påminna er om att staten är vi! Regeringen är vald av svenska folket.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Oavsett vad ert ”sunda förnuft” säger er, så lever vi alla på samma himlakropp.

Vi är så illa tvungna att möta denna vår verklighet. Om vi tar i tillsammans så kan vi. Alla får vara med.

Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov.

Ps. Känns olustigt att ni fyra ska definiera vad jag tycker om mitt land och min kultur. Sverige och vår kultur är härligt innehållsrik och spännande. Hela er politik bygger ju på vad som är fel med Sverige, så oikofober kan ni vara själva!


Magnus Åkeborn

Ordförande Vänsterpartiet Hässleholm

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se