torsjö live vers2

Hanna Nilsson bör avgå

Hanna Nilsson bör avgå

INSÄNDARE. Tidigare i veckan gick det att läsa hur kommunalrådet Hanna Nilsson erkände att hon haft personliga ändamål i sitt hanterande av Markan. Det är ohållbart att ett kommunalråd låter gammalt nagg styra i vilken riktning kommunen ska gå och framförallt i den fråga där det finns ett tydligt missnöje av folket. Det är tydligt att Sverigedemokraterna återigen försöker mörka de beslut som fattas, precis som sägs i artikeln var Sverigedemokraterna först med att föreslå T4-matsalen, man kan nästan tro att det har försiggått aktiva samtal om mötesplatsens framtid utanför de officiella kanalerna.

Hur Sverigedemokraterna därefter har planerat med Kristdemokraterna och Moderaterna om nedläggning kommer vi nog aldrig få veta, men det är tydligt att Hanna Nilsson har brustit i sitt förtroende som kommunalråd. Det är inte bara djupt opassande utan direkt skadligt för kommunens framtid. Det är för mig chockerande hur restalliansen kan ha förtroende för sitt samarbetsparti när de vid upprepade tillfällen har agerat ansvarslöst. Postterminalen, simhallarna, arvodena för politikerna och nu Markan visar tydligt på att Sverigedemokraternas interna arbete är helt och hållet baserat på vad enskilda näringsidkare i kommunen föreslår. Om inte det så tas besluten efter hur Hanna Nilsson känner när hon vaknar på morgonen.

Att dyka upp sjuk under fullmäktige i vår tids svåraste kris är inte heller ovanligt för kommunalrådet. Det är djupt kränkande att Hanna därtill skriker om att vårdpersonalen måste hyllas när hon uppenbarligen själv har svårt att lyda de råd och bestämmelser som är satta. Hanna Nilsson har brustit i sitt förtroende som kommunalråd och bör genast avgå, om inte, och restalliansen fortsätter sin oheliga allians, är det tydligt att de som styr kommunen har bara en sak i åtanke vilket är makt.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Erik Dashed

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se