torsjö live vers2

Oförskämdheter och personangrepp på fullmäktige

Oförskämdheter och personangrepp på fullmäktige

INSÄNDARE. I måndags hade Hässleholms kommunfullmäktige sitt första möte för året. Som vanligt
var det långa diskussioner om aktuella frågor med partipolitiska åsikter. Det är så det skall vara i en demokrati.Men att bete sig illa och vräka ur sig oförskämdheter och ägna sig åt personangrepp är aldrig ok! Detta är vanligt förekommande och det är framförallt en ledamot som allt som oftast ägnar sig åt detta!

Att inte media belyser detta och kommenterar ett sådant beteende, tar avstånd är för mig en gåta. Likaså att berört parti inte tar sin ledamot i örat eller ännu bättre stänger av densamma om han inte kan bete sig värdigt en fullmäktigeledamot är ännu mer graverande. Alla som läst denna text så här långt och brukar följa fullmäktiges möten vet att det är Björn Widmark jag åsyftar. Hans parti Folkets Väl tar tydligen inte heller avstånd från hans sätt att agera och uttrycka sig, vilket säger en hel del om partiet i stort. Tror inte att våra medier i kommunen låtit någon annan person eller parti komma undan med ett sådant beteende utan att det uppmärksammats. Ordföranden gör vad han kan med bravur att försöka stävja dumheterna när dom går över styr men det är ingen lätt uppgift!

Anders Wallentheim
Socialdemokrat och ersättare i fullmäktige

Läs Björn Widmarks svar här:

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se