torsjö live vers2

Wallentheim vräker ur sig anklagelser

Wallentheim vräker ur sig anklagelser

INSÄNDARE. Folkets väl och undertecknad är tydligen ett hot mot herr Wallentheim (S) och det politiska etablissemanget. Varför annars denna smutskastning av mig och ett parti som i senaste valet dubblade sina mandat i kommunfullmäktige? Nu är det som tur är så att var och en själv kan kontrollera om Wallentheim har grund för sina grova anklagelser eller inte. Ni läsare kan nämligen själva följa debatterna i Hässleholms kommunfullmäktige genom att gå in på kommunens hemsida (hassleholm.se) och klicka er fram via ”Kommun och politik”, ”Möten kallelser och protokoll” till ”TV och radio från kommunfullmäktige”. Där finns fullmäktigemötena sparade. Fler borde titta på dessa utsändningar.

Folkets välär medborgarnas vakthund innanför det politiska etablissemangets murar. Vi ifrågasätter och ger offentlighet åt yrkespolitikernas tokigheter och slöseri med skattebetalarnas pengar. Värst är skattehöjarpartierna socialdemokraterna och vänsterpartiet som tillsammans under parollen ”Upp till kamp emot kvalen sista striden det är …” gemensamt besjunger och glorifierar hur ”Internationalen åt alla lycka bär.” Nej herr Wallentheim och andra, ni får vänja er vid att bli ifrågasatta och granskade. Om ni upplever det som att vakthunden, Folkets väl, biter ifrån och tagit upp ”sista striden” så är det bara bra. Det märks redan att Wallentheim är orolig för att förlora den kampen. Det får han vänja sig vid.

Björn Widmark
Gruppledare för Folkets väl

Läs Anders Wallentheims insändare här:

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se