Gruppen-3a-328x120

Svar på tal om mognad

Svar på tal om mognad

INSÄNDARE. Björn Widmarks fru och partikollega Ulrika Barnekow Widmark ondgjorde sig i en insändare mot mig som person. Att jag skulle vara omogen och inte klara mina uppgifter. Dessa åsikter är givetvis fru Widmarks fulla rättighet att ha och framföra. Men de skall i så fall basera sig på rätt fakta. I sin insändare beskriver Widmark att jag ändrar mina ställningstagande återkommande. Detta stämmer inte, det är nämligen SD-gruppen som ändrar sina ställningstagande. Detta är inga felaktiga uppgifter utan vi har lyssnat på folket och när vi tar ett felaktigt beslut har vi inga som helst problem att återställa det. Sverigedemokraterna har absolut ingen prestige i sina ställningstaganden och även politiska partier kan göra fel. Vi ser det som en styrka att kunna erkänna när man gör fel och rätta till det. Vi tror även att detta är något som kommuninvånarna uppskattar och önskar att fler partier vågade. Jag känner stor sympati för att Widmark tror att det är jag som styr SD. Eftersom att hon själv är med i ett parti som helt och hållet styrs av en enda person. Som styrs av en person som bland annat hånade kommunfullmäktiges ordförande under måndagens kommunfullmäktige och sa att han ville ge en annan kommunfullmäktigeledamot ”på käften” under sittande möte. Där snackar vi mognad.

Hanna Nilsson (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se