torsjö live vers2

Svar till Widmark

Svar till Widmark

INSÄNDARE. Så har Björn Widmark försökt flytta fokus från sitt agerande, som återkommande är under all kritik, till att försöka attackera mig för att jag reagerar!
Det är allmänt en känd uppfattning bland ledamöterna i fullmäktige att herr Widmark går över alla gränser i sitt beteende mot andra politiker eller tjänstemän inom kommunen. Att kalla sig själv för vakthund är pinsamt. Det är mer en fastbunden gårdshund som står och skäller åt allt och alla utan urskiljning som man får i tanken.
Att tro att man är den som sitter inne med sanningen och inte ha förmågan att se saker från olika sidor är en klart bristande förmåga.
Men att agera som herr Widmark återkommande gjort i och utanför fullmäktige är aldrig ok om man vill nå respekt hos medborgare eller politiker i kommunen. Och jag uppmanar alla att följa fullmäktiges möten så kan ni själva se och höra hur denne man återkommande passerar anständighetens gräns och själva ställa er frågan huruvida han och hans parti hör hemma i ett demokratiskt modernt samhälles högsta kommunala forum.

Anders Wallentheim (S)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se