Gruppen-3a-328x120

Samhällsfarlig politik

Samhällsfarlig politik

INSÄNDARE. I en ledare i Norra Skåne den 13 februari belyser skribenten (anonym) på ett förtjänstfullt sätt ofoget att på olika vis mobba och trakassera forskare som inte håller med den av etablissemanget omhuldade ståndpunkten i en vetenskaplig fråga (covid-19) . Tänk om tidningens ledarskribent Martina Jarminder (MJ) förmått visa upp samma vidsynthet vad gäller den vetenskapligt omdiskuterade och långt ifrån avgjorda frågan om vad som styr klimatet. Men tyvärr visar MJ i den frågan upp en häpnadsväckande trångsynthet. Då finns hos MJ inga problem att kalla människor med annan uppfattning än den egna för ”klimatförnekare”, trots att hennes egen uppfattning är vetenskapligt tvivelaktig.

Dessutom ser vi nu en av många förväntade negativa konsekvenser av en klimatpolitik grundad på felaktiga och ovetenskapliga premisser, i så motto att den förödande vindkraftsutbyggnaden i kombination med en fientlig kärnkraftspolitik (senast manifesterad i den politiska stängningen av Ringhals-verken) är i full färd att slå sönder det tidigare så stabila nationella svenska elsystemet.

Den S/MP-ledda regeringen för helt enkelt en välståndsfientlig och samhällsfarlig politik, allt i ”klimathotets” namn och påhejad av en enögd, agendadrivande och faktaresistent journalistkår.

Ernst Herslow, Hästveda

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se