torsjö live vers2

Välkomna att rösta med FV

Välkomna att rösta med FV

INSÄNDARE. Köp inte gamla postterminalen. Det är den linje Folkets väl (FV) drivit från första stund. Denna gång har vi för ovanlighetens skull även restalliansen (M,KD och L) på vår sida. Det framgår bl.a. av deras insändare i Frilagt (den 15 februari). I flera andra viktiga frågor har vi dock inte fått något stöd från restalliansen. Här nedan nämner vi bara några av alla ärenden där de motsatt sig vår linje och istället oansvarigt satt sprätt på skattemedel.

Restalliansen röstade exempelvis för fiberprojektet som Lars Johnsson nu (Kristianstadsbladet den 17 december 2020) förklarar som ”Fullständigt undermåligt”. Restalliansen drev också igenom en skattehöjning 2019 vilket stred mot deras vallöften. De har också röstat för utbyggnaden av blöthålet Björklunda, exploatering av Paradiset samt flyttning av Markan till centralt läge. Detta har utöver onödiga kostnader även lett till ”Långbänkar” som i fallet med Markan/Ungdomens Hus.

Björn Widmark, Folkets väl

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se