torsjö live

Sluta lek med våra pengar

Sluta lek med våra pengar

INSÄNDARE. Angående köpet av Brännmästaren. Om ni köpare på fullaste allvar tror att vi medborgare är helt tappade bakom en byrå så borde ni med omedelbar verkan se till att göra något helt annat än att vara politiker och ledare för era partier i denna fantastiska kommun.

Ni tror på fullaste allvar att vi medborgare i denna kommun ska acceptera att ni köper en byggnad, utan en korrekt värdering, för överpris, trots avrådan från en jurist(!), utan att visa hur den ska användas, och med lågstadie-argument som, citat Hanna Nilsson (SD) i Frilagt (17/02/21): “Hanna Nilsson undrar om den borgerliga kärnalliansens tvekan inför att köpa Brännmästaren beror på att man gjort så många vansinniga fastighetsaffärer tidigare”.

– Är det därför ni är rädda? Vi är inte rädda, säger hon.

Så vad du Hanna Nilsson (SD) menar, med den mest imbecilla Whataboutism-argumentationen, är att eftersom Moderaterna och andra allianspartier har gjort idiotiska affärer och slösat på skattepengar i kommunen tidigare så kan ni också göra det nu? Jag har aldrig i hela mitt liv hört något så galet!

Sluta lek med våra pengar och se till att de pengarna som nu är öronmärkta till fastigheten istället går till vård och omsorgspersonalen som sliter som fasen för att vi i kommunen ska ha det bra! Sluta upp med era Whataboutism argument! De fungerar inte! Vi är tillräckligt intelligenta för att syna era brunblåa bluffar.

Ulf Nilsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se