Gruppen-3a-328x120

Svar till Sven Lundh

Svar till Sven Lundh

INSÄNDARE. I ett inlägg av Sven Lundh, (vice ordförande SD Hässleholm) i denna fantastiska tidning försöker han sätta Stanley Hallström på plats genom att som vanligt påpeka att all kritik mot Sverigedemokraterna, oavsett om den är konstruktiv och träffsäker eller inte, är vänsterliberal(!) propaganda.

Sven Lundh vill påstå att med Sverigedemokraterna i ledningen för Sverige så hade det sett annorlunda ut och allt hade varit guld och gröna skogar.

Då vill jag bara säga en sak.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Om ni kommer att sköta rikspolitiken på samma sätt som ni sköter lokalpolitiken här i Hässleholm, ja då är jag rädd för vårt samhälle. För maken till härdsmälta på det lokala planet har jag aldrig i hela mitt liv upplevt! Slösa med skattepengar och samtidigt skylla den dåliga ekonomin på de svaga i samhället är helt och hållet absurt, och i mina ögon nästan brottsligt!

Om ni vill kritisera den sittande regeringskoalitionen, se då till att städa undan framför er egen dörr först. För era löjliga och fruktlösa Whataboutism-argument är tomma på innehåll och visar med all tydlighet att ni inte är mogna hantera lokalpolitiken i denna fantastiska kommun, än mindre ett helt land.

Ulf Nilsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se