Gruppen-3a-328x120

Fortfarande uttröttad

Fortfarande uttröttad

INSÄNDARE. Ronny Larsson fortsätter tugget om SVT:s ”alldeles egen agenda”, vänligen redovisa för läsarna vad den består i. Eftersom han aldrig ser/lyssnar på Public Service, hur kan han då uttala sig om dess agenda? Tittar/lyssnar han endast på de infantila reklamfinansierade blajblaj-kanalerna. Börja nu inte med klimatfrågan, som är för en gång avgjord av en klar majoritet av forskarna. Beträffande avgiften, så har den äntligen blivit påförd skattsedeln och tas ut efter betalförmåga, bra så. Dessutom ligger PS i topp på förtroendeligan av samhällets institutioner.
Beträffande uttag av skatt från medborgarna, så får vi acceptera att inte alla tycker att man vill vara med och finansiera olika områden. Då jag är pacifist, tycker jag att det går ohemult mycket till krigsmakten (försvaret), men får acceptera det. Samma sak när det gäller presstödet. Varför ska inte pressen överleva på sina egna meriter, men accepterar för demokratins skull att den subventioneras. Det finns säker ett otal områden där vi inte tycker lika, när det gäller hur våra gemensamma medel (skatter) används.  
Om undertecknad agerar ”politiskt korrekt” eller ej överlåter jag åt läsaren att avgöra och självklart är jag fortsatt intresserad av att leva i ett demokratiskt land och SVT har inte heller någon agenda för att införa diktatur. Jag bävar för vad den brun-blå sörjan kommer att göra med Public Service om de kommer i regeringsställning. Det har ju från flera håll aviserats förändringar (nedskärningar), t.o.m. utförsäljning, inte minst från SD:s sida? Må så aldrig ske! Jag upprepar det igen, för mig och jag tror en majoritet av svenskarna ser Public Service som ett gigantiskt ”folkuniversitet”. 


Lars Nord, Fritänkare och outsider

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se