torsjö live vers2

Känner oro för den politik SD förespråkar

Känner oro för den politik SD förespråkar

INSÄNDARE. Stanley Hallström har redan svarat på Spångbergs inlägg i Frilagt på ett utförligt och förträffligt sätt, så jag behöver inte lägga till så mycket, men har ändå några reflektioner eftersom jag försvarat Public Services existensberättigande.
Spångbergs senaste inlägg i Frilagt med rubriken ”En besk karamell” föranleder undertecknad göra några kommentarer. Han skriver att han undviker Public Service och även TV4. Frågan är om han någon gång tittar på alla övriga reklamfinansierade ”idiotkanaler” som står till buds? Han låter sig istället indoktrineras av ”hatsajter” som t. ex. Samhällsnytt och Riks med flera. Där förekommer ingen som helst opponerande journalist, utan alla halvsanningar och rena lögner får florera fritt och stå oemotsagda. Bekvämast så! Sorgligt att så många går på all denna rappakalja.
Frågan är om inte vi läsare skulle starta en insamling för att befria Spångberg från den betungande ”sura karamellen” till avgift till Public Service? Någon annan ”medicin” tycks inte hjälpa honom från ”sjukdomen”. Den 20 juli har Spångberg kommit in med en insändare i Frilagt med rubriken ”Absurt debattklimat”. Jag måste hålla med honom när jag tar del av Samhällsnytt och Riks.                                                                                                                                                                                                                                      Till Ronny Larsson vill jag meddela att jag även är trött på att kallas ”politisk korrekt”, som får betraktas som ett skällsuttryck. Jag har en gång för längesen (på förfrågan) förklarat  min ”titel”. Med ”Fritänkare” har jag som synonym till ateist (gudsförnekare), vilket kan verka brutalt och stötande för många, därför Fritänkare! Beklagar att Larsson tolkar det enbart bokstavligt. Därmed behövde jag inte påstå (om jag levt på den tiden) att ”solen kretsar kring jorden”, för att bli av med huvudet. När det gäller ”outsider”, finns ett test som går att genomföra och beroende på resultatet, som i korthet och förenklat kan beskrivas ”att inte följa med strömmen”. Med kännedom om Larssons ”utrustning” i de övre regionerna, kommer han förmodligen till samma resultat.
Jag förnekar att jag lider av något förakt till SD och deras väljare, men känner stark oro för den politik som SD står för. Med tanke på vad som händer i Ungern och Polen, som är SD:s stora förebilder, så borde fler vara oroliga. Att bli av med Public Service till en regeringsmegafon och avsaknad av ett oberoende rättsväsende känns i högsta grad obehagligt. Dessutom ”spioneri” på de få oberoende journalister som finns förskräcker. Väntar fortfarande med spänning på vad som är SVT:s politiska agenda.


Lars Nord, Fritänkare och outsider

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se