torsjö live vers2

Ett förslag mot klimatet

Ett förslag mot klimatet

INSÄNDARE, Nu har M och KD satt sig i den högerpopulistiska ”båten” med förslag om sänkt bensinskatt. Förslaget går på tvärs med intentionerna om att minska klimatutsläppen. Det hedrar Liberalerna att man inte klivit i båten. Men å andra sidan har ju Ebba Busch tidigare uttalat att hon inte ”drömmer om” att ha med Liberalerna i en, förhoppningsvis inte kommande, blåbrun regering. Som vanligt lovar man populistiska skattesänkningar. Det räcker inte med att Ulf Kristersson försöker ”tigga” röster från S-väljare, nu går han med håven för sänkt skatt.


Lars Nord

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se