torsjö live vers2

Höjning av pensionerna lär dröja

Höjning av pensionerna lär dröja

INSÄNDARE. Vi har sett en rad kvinnor ta till orda under processen att utse Magdalena Andersson (S) till statsminister. Bland dessa Nooshi Dadgostar (V) som har utsett sig till fattigpensionärernas frälsare. Nu påstår hon tillsammans med många andra att hundratusentals pensionärer ska få en höjning av sin ”pension”.

Höjningen tycks dock avse ”bostadstillägget” om någon för ett ögonblick lät sig förledas. Bostadstillägg är något du ”ansöker” om. Slutsatsen är att våra sämst ställda pensionärer lär få vänta på någon höjning av sina pensioner.

När omtalade höjning 1000 kronor per månad i form av bostadstillägg kan tänkas hamna i våra pensionärers plånbok tycks vara en öppen fråga. Medan våra fattigpensionärer väntar dansar nu våra så såta vänner partiföreträdarna Magdalena Andersson (S) och Nooshi Dadgostar (V) vidare i vilda politiska krumsprång uppbärande sina generöst tilltagna arvoden.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Ronny Larsson i Kvistalånga

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se