torsjö live vers2

SD:s sanna ideologi är dokumenterad

SD:s sanna ideologi är dokumenterad

INSÄNDARE. När SD-debattörerna påstår att man är emot totalitära ideologier, far man lite vårdslöst fram med sanningen. På internet kan man gå in på www.sd-citat.nu och ta del av nästan 600 citat som SD-företrädare presterat. Jag återger här endast ett axplock av dessa citat: ”SD-politiker attackerade kvinna, skrek ”svartskalle” och ”invandrarjävel” – ”SD-kommunkandidat förnekar förintelsen, beskriver sig som nazist” – ”SDU-förtroendevald: förbjud konst, gör som nazisterna på 1930-talet” – ”SD:s blivande partiledare demonstrerade med nynazister (foton från 2001 ej publicerade förut)”. Källhänvisning kan erhållas på sd-citat.nu
Listan är rena citat och referat och har prövats genom källkontroll. Frågorna man kan ställa sig: Är detta ett normalt parti? Är det ett ofarligt parti?  Det är upp till läsarna att avgöra. Den som ska skriva SD:s vitbok har här en rik källa att ösa ur. 


Lars Nord

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se