Gruppen-3a-328x120

Vi vill inte ha någon socialkonservatism

Vi vill inte ha någon socialkonservatism

INSÄNDARE. Håkan Spångberg tackar undertecknad med flera för våra inspirerande inlägg i Frilagt. Ironin i inlägget går det inte att ta miste på. Han säger att han kommer att gör allt han kan för att socialkonservatismen ska få så stort inflytande som möjligt efter nästa val. Tyvärr ligger det nog ingen ironi i det uttalandet, utan det är nog på fullt allvar, men jag kan nog å samtligas vägnar påstå: att bevara oss från denna politik med ett stort inslag av nyssnazism.


Lars Nord,Hässleholm

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se