torsjö live

Vad händer hos moderaterna?

Vad händer hos moderaterna?

INSÄNDARE. Det var många frågetecken som väcktes när jag öppnade tidningen (Norra Skåne) i slutet på förra veckan. Vad händer hos moderaterna? Vem är Lina Bengtsson? Varför petades Kenny Hansson så långt på moderaternas valsedel? Jag kan inte vara ensam om att ha trott att Kenny Hansson var den som skulle ta över efter Lars Johnsson i och med höstens val. Det är skrämmande att se hur det politiska etablissemanget försöker stoppa föryngringen som vår kommun behöver. Visst, Kenny Hansson kan vara lite kontroversiell, men det har för mig varit klart att visioner och tankar som Kenny står för behövs i kommunpolitiken. Om det nu stämmer att moderaterna frångick deras medlemmars vilja är det vår uppgift som väljare att rätta till det fel som moderaterna har gjort. Vi är många som hoppas på att det blir en personvalskampanj och att han kan fortsätta i kommunpolitiken.


Eva Nilsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se