Gruppen-3a-328x120

Håll er till sanningen

Håll er till sanningen

INSÄNDARE. Eftersom Åkesson har svårt att förklara varför han inte kan fördra varken Macron eller Biden före Putin, kan jag dra den slutsatsen att han är en stor supporter till nämnde despot, mycket märkligt! På lokal nivå spyr Paul Thurn och Ulf Berggren sin galla över miljöpartiernas orättmätiga inflytande på svensk och europeisk politik.

Att detta påstående inte är med sanningen överensstämmande, är de båda skribenterna väl medvetna om. När det gäller svensk kärnkraft, har den stängts ner av kostnadsskäl. I Tyskland var det Angela Merkel och hennes Kristdemokrater som hade majoritet och beslutade efter olyckan i Fukushima 2011, om avvecklingen, inte De Gröna. När det gäller Frankrike och England, existerar knappast några gröna partier. Men sanningen har ju aldrig varit SD:s starka sida. Det kan vi dagligen konstatera genom att följa deras sajter på nätet.

De båda skribenterna skriver att de vill sänka skatten på el med 25 procent, men hur det ska betalas talar man inte om. Ett genomgående tema i alla förslag som kommer från SD, valfläsk med andra ord. Att priset på el och i synnerhet bränsle går upp och ner är inget konstigt, det har det nästan alltid gjort. I dagens orostider kan vi inte förvänta oss något annat. Just nu när detta skrives är oljan på väg ner. Så bästa SD:are försök att hålla er till sanningen i fortsättningen och föreslå inga ofinansierade förslag.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Lars Nord, Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se