Gruppen-3a-328x120

Fler artister till Torsjö Live

Fler artister till Torsjö Live

Många barns favorit Pidde P är klar för Torsjö Live i sommar.

Pidde P, en av Sveriges mest populära barnartister, kommer till Torsjö Live i sommar. Petter Hedwall, som han egentligen heter, är uppvuxen i Hässleholm. På kort tid har festivalen nu presenterat flera nya artistsläpp.

Torsjö Live hade ett antal artister klara sedan festivalen ställdes in både 2020 och 2021. Men fler kommer. Pidde P, som bland annat fått barnen att rocka loss till låten Kickar du så flippar jag, är på plats lördagen den 2 juli.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Stjärnskottet Ellen Kraus kommer också till Torsjö Live.

På fredagen, den 1 juli, spelar bandet Tiger som består av Daniella Binyamin och Joel Isaksson från Perstorp och Oskar Nyman från Österbotten. Enligt Torsjö Lives pressmeddelande träffades de i Stockholm och hittade en gemensam nämnare i musikens melankoli. Deras musik beskrivs som indiepop på svenska i ett organiskt ljudlandskap. Imorgon, den 1 april, släpper de första egna albumet Det ljuva livet.

Nyligen meddelade Torsjö Live att Cornelia Jakobs, känd från Melodifestivalen med låten Hold me closer, kommer till festivalen. Ellen Kraus, singer-songwriter som på kort tid lämnat ett musikaliskt avtryck såväl i Sverige som internationellt, är också klar för Torsjöscenen. Redan före debuten 2018 vann hon priset “Årets Rookie” på Denniz Pop Awards och Musikguiden i P3 utnämnde henne till framtidens artist. Hon har hunnit turnera med både Laleh och Miriam Bryant.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se