torsjö live vers2

Qpoolen stängd till början av augusti

Qpoolen stängd till början av augusti

Simhallen i Hässleholm tvingas hålla stängt tills i början av augusti. Foto: Berit Önell

Qpoolens simhall i Hässleholm har varit stängd i ett par veckor på grund av att vattenreningen havererat. Nu står det klart att det inte går att öppna förrän i början av augusti. Besökare hänvisas till Tyringe och Bjärnum. Även simhallen i Tyringe stänger dock i mitten på sommaren då taket ska renoveras.

Hässleholms kommun meddelar på sin hemsida att simhallen tvingas stänga ner verksamheten eftersom det tekniska system som styr vattenreningen har havererat. Ersättningsmaterial och reservdelar är beställda och kommer att installeras så fort det är möjligt.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

– Som det ser ut idag kan öppning ske igen i början av augusti om inget oförutsett inträffar, skriver kommunen.

Tills dess hänvisas besökare till simhallarna i Tyringe och Bjärnum för allmänt bad. Öppettiderna i dessa hallar kan komma att justeras med hänsyn till skolor, simklubbar med flera. Vissa verksamheter från Qpoolens program kommer att erbjudas. Exempelvis flyttas vattengympan från Qpoolen till Bjärnums simhall under tiden 3-30 maj.

Mer information om tider och aktiviteter kommer att läggas ut på hemsidan under “Simhallar och utebad”: https://www.hassleholm.se/uppleva-och-gora/idrott–motion/simhallar-och-utebad.html

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se