torsjö live

Ni borde skämmas, politiker!

Ni borde skämmas, politiker!

INSÄNDARE. Många har engagerat sig i pseudodebatten om köttfärsen på våra äldreboende. Inte minst våra toppolitiker. När vi kommer ner till ”gräsrötterna”, övergår det i rena hatpropagandan mot en enskild politiker, Dolores Öhman. Beträffande våra toppolitiker kan man fråga sig om de inte har viktigare saker att engagera sig i, välarvoderade som de är. Varför lägga sig i vad professionen sköter bäst? Ni borde skämmas, jag skulle till och med vilja citera en icke helt okänd före detta politiker, Anders Björk, som vid ett utskottsförhör 1989, tillrättavisade Carl Lidbom med orden ”du (ni) borde veta hut”!

När det gäller den hatretorik som ”gräsrötterna” beslagit Dolores Öhman med, är den långt under sandlådenivå och hör inte hemma i en seriös debatt. Överdrifterna och hatet når oanade höjder även från etablerade skribenter. Jag ser att hon tagit illa vid sig, men hon är inte ensam om att få ”hatbrev”, det har även drabbat undertecknad. Jag tar det som en komplimang och råder Dolores att kämpa vidare för en bättre värld, sanning och humanism, även om jag inte delar hennes inställning i alla frågor. Det har jag tidigare framfört i mina insändare.

Jag kan inte låta bli att återkomma till vad jag tidigare betecknat kommunen som, en Kalle Anka-kommun som nu ytterligare har befäst sin bottennivå.

Lars Nord
Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se