torsjö live vers2

C stöttar jaktskyttet

C stöttar jaktskyttet

INSÄNDARE. Centerpartiet i Hässleholm är glada och tacksamma över utfallet hos mark- miljödomstolen gällande användandet av vår moderna jaktskytteanläggning i Hässleholm. Det har varit en långdragen tvist och förhoppningsvis kan äntligen anläggningen för första gången någonsin användas som det var tänkt.

Det sker en viltolycka var åttonde minut i Sverige och det är viktigt att vi håller nere viltstammarna på en rimlig nivå ur trafiksynpunkt, men även för vårt jord- och skogsbruk. Anläggningen används bland annat av våra jägare för att skjuta in vapen och träna.

Centerpartiet i Hässleholm stöttar till fullo jaktskytteklubben och önskar dem nu ett stort lycka till framöver!

Anders Edwall, Ordförande
Lena Svensson, Gruppledare
Lars-Göran Wiberg, Regionkandidat
Centerpartiet i Hässleholm


ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se