Gruppen-3a-328x120

Politiker till svars om Tyringe

Politiker till svars om Tyringe

Byalaget och byns företagare inbjuder till en politikerträff med Tyringefokus på tisdag den 23 augusti klockan 18.30. Samtliga nio partier som sitter i fullmäktige kommer att skicka representanter till debatten som äger rum på Tyringe museum.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Rolf Rantzow, Företagarna i Tyringe, är moderator vid politikerträffen.

Inför valet den 11 september vill väljarna självklart veta var politikerna står i olika frågor, så de kan bestämma sig för var de ska lägga sin röst. Rolf Rantzow kommer att fungera som moderator, och det är inte första gången han möter politikerna på detta sätt inför ett val. Den uppgiften har varit hans sedan 1986.

– Vi brukar ha trevligt, säger han.

Arrangörerna av debatten i Tyringe vill påminna om att kommunen inte bara kan satsa på Hässleholm, och försumma kransorterna. De hävdar att behovet av byggbara tomter är stort i Tyringe, likafullt finns det ett akut behov av lämpliga boendeformer för äldre. Även besöksnäringen – och möjligheterna till industrietableringar – behöver backas upp av kommunen. Ställplatser för husbilar bör också tas fram.

Urban Önell


Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se