torsjö live vers2

Äntligen majoritetsstyre – men vilka löften sviks?

Äntligen majoritetsstyre – men vilka löften sviks?

INSÄNDARE. Äntligen verkar det som om vi får ett majoritetsstyre i Hässleholm.

Inte den majoritet jag hade önskat men en majoritet som vi nu kan bedriva oppositionspolitik emot. Det skall bli så spännande att läsa igenom den budget som kommer presenteras så småningom. För första gången i vår kommuns historia kommes SD att få bekänna färg och visa hur mkt deras löften genom åren är värda när dom nu skall ta ansvar fullt ut med allt vad det innebär! Redan på gårdagens presskonferens kan man ju ana att skatten inte skall höjas och kärnverksamhet främjas, det låter väl bra i och för sig, men vem vill bo och verka i en kommun utan själsliga satsningar?

Fritidsverksamhet, kultur, nöje, satsningar på kommunens utveckling, föreningsbidrag, bidrag till studieförbund, köp av extra bussar från Skånetrafiken, fler händer i vården, fortsätta med satsningar på personalen i form av fler anställda, mindre helgtjänstgöring, inga delade turer, familjeutbildningar, bevarandet av småskolor, fritidsgårdar, satsningen på badhuset i stan och öppnandet av badet i Sösdala. Som sagt nu skall det bli spännande att följa vilket av de styrandes parti löften som får vika ner sig och hur detta skall förklaras för respektive partis anhängare.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Tiden får utvisa men vi i oppositionen kommer följa utvecklingen mycket noga, det är både vår vilja, ambition och skyldighet gentemot våra väljare.

Anders Wallentheim
Socialdemokrat

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se