torsjö live vers2

Eon glömmer den största besparingen

Eon glömmer den största besparingen

INSÄNDARE. När Eon annonserar om 10 besparingstips glömmer man bort den mest effektiva besparingsmetoden, nämligen IMD-mätning av el och de andra parametrarna, varm- och kallvatten, samt värmemätning. Det är fullt förståeligt, då man går miste om enskilda hyresgästers och bostadsrättshavares inbetalning av nätavgifter och abonnemangskostnader.

Jag uppmanar därför alla hyresgäster och bostadsrättshavare att gå samman och förhandla med hyresvärden respektive bostadsrättsföreningen om en installation av IMD-mätning (Individuell Mätning och Debitering) i era fastigheter. Läs även mer på internet om IMD-mätning.

Lars Nord
Hässleholm

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se