torsjö live vers2

Svar till Anders Wallentheim om partistödet

Svar till Anders Wallentheim om partistödet

INSÄNDARE. Anders Wallentheim hade synpunkter på Moderaternas ställningstagande gällande frågan om partistödet på senaste kommunfullmäktige. Moderaternas ställningstagande gällande partistödet grundades på att Liberalerna lämnat in ansökan i rätt tid men missat en bilaga. I andra sammanhang som till exempel deklaration kan det godkännas om ansökan var inne i tid men komplettering kan krävas. Vänsterpartiet lämnade inte in ansökan i tid och inte heller komplettering efter förfrågan. Det är anledningen till att Moderaterna röstade för kommunstyrelsens förslag att Liberalerna skulle få sitt partistöd.

Lina Bengtsson, kommunalråd (M)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se