torsjö live vers2

Kärnkraft, nej tack!

Kärnkraft, nej tack!

INSÄNDARE. Ja ger man garantier och stöd för över 400 miljarder finns det säkert intressenter. Att den inte är säker kärnkraften vet vi ju tack vare Harrisburg, Tjernobyl och Japan, men det kan vi ju strunta i. Likadant med slutförvaringen, det överlåter vi till våra barn och barnbarn att lösa. Det är banne mig skamligt! Att inte satsa på förnybar energi.

Sol, vind och vatten är alla rena energislag som inte riskerar människoliv och miljön om något skulle hända. Jag vet att inte mitt parti och jag står helt eniga i denna fråga men min åsikt har inte ändrats genom åren och jag är gammal nog att ha deltagit i folkomröstningen angående kärnkraften. Och med hänvisning till de katastrofer som inträffat med kärnkraft står jag fast i min övertygelse som jag hade redan då. Kärnkraft, nej tack!

Anders Wallentheim (S)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se