torsjö live vers2

Påståendena om Freud är inte styrkta

Påståendena om Freud är inte styrkta

INSÄNDARE. Mats Loman går i sin senaste insändare till personligt angrepp mot mig. Han gör det med anledning av att jag kritiserat hans tidigare insändare som osaklig, ologisk och ett ordbajseri. Ordbajseri är det om, som i Lomans fall, man producerar en mängd ord som inbördes inte ger en struktur som förmedlar saklig och logisk information.

Loman känner sig så personligt kränkt av min kritik att han övervägt att polisanmäla mig. Vilket brott jag skulle ha gjort mig skyldig till nämner inte Loman. Inget av min kritik var riktad mot Lomans person, endast hans påståenden och hur han framför dem. Loman själv kan uppenbarligen ta sig friheten till personangrepp, som att kalla mig narcissistisk och ”asshole”, vilket är grovt kränkande. Han påstår också felaktigt att jag är en 40-talist, vilket enligt Loman är en nedsättande beteckning.

I sin senaste insändare radar han upp personnamn, för att försvara sina påståenden. Han ger dock ingen förklaring till personernas förhållande till sina påståenden. Vissa av personerna betecknar han som ”knäppa” och andra som ”misshagliga”. Studentupproren på 60-talet beskriver han som fantasier och inbillning. Hans påstående om att svenska regeringen systematiskt skulle utsätta barn på 40-talet för sociala experiment, är och förblir en konspirationsteori. Det finns inget i Lomans skrivning som på något vis styrker några av dessa påståenden och hur det kan hänföras till Sigmund Freud.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Han kan inte heller åskådliggöra hur 40-talisterna, personer idag i 80-årsåldern, kan vara ansvariga för att ungdomar idag begår skadegörelse. Loman har återigen producerat ordbajseri, en massa ord helt utan ett intellektuellt sammanhang.

Stanley Hallström 
Partipolitiskt Oberoende

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se