Gruppen-3a-328x120

Molly Hammar bokad för Torsjö Live

Molly Hammar bokad för Torsjö Live

Torsjö Live har bokat Molly Hammar. Lördagen den 1 juli står hon på festivalscenen utanför Tyringe.

Molly Hammar kommer till Torsjö Live.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Nu 27-åriga Molly Hammar har hunnit med en hel del sedan hon kom på fjärde plats i Idol 2011. Hon har bland annat gjort succé i Italien tillsammans med Bob Sinclair, framfört den amerikanska nationalsången under NHL Global Series och gjort den svenska rösten till Nala i nyinspelningen av Lejonkungen. I höstas var hon en av värdarna i Så mycket bättre. Så sent som förra helgen släppte hon sin senaste singel “All my friends”.

Nu ger hon sig ut på turné. I ett pressmeddelande från Torsjö Lives arrangörer beskrivs hon som en av Sveriges just nu hetaste artister. Torsjöpubliken lovas att i sommar få möta en ”enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform”.

– Att spela live är den renaste formen av den jag är, så att få åka ut på den här turnén och möta människor som lyssnar på min musik är något av det finaste och bästa jag vet. Jag vill skapa historia mer er, hälsar Molly själv i pressmeddelandet.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se