torsjö live vers2

Tala är silver – tiga är guld

Tala är silver – tiga är guld

INSÄNDARE. Tala är silver, men tiga är guld. Det ordspråket gäller i all synnerhet Hanna Nilsson. Så fort hon öppnar munnen kommer det en groda. Nu har dom växt till paddor. Hennes så kallade ”försvarstal” tog nog priset. Det var det värsta dravel jag läst på länge!

För det första besitter hon inte den kompetens som behövs för uppdraget, det bästa hon kan göra är att avgå omedelbart och återgå till sitt gamla jobb.

Att sitta och måla ut sina partikamrater och kommunens tjänstemän som ”värdelösa” är ju ett sanslöst bottennapp. Har hon ingen som helst självinsikt? Skäms hon inte för att tala illa om sina partikamrater,som röstat fram henne? Nä, det är att tro för mycket om henne.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Dessutom fara runt och lova köp i miljonklassen ”jag är politiker,så det fixar jag” och som om inte det räckte beställer hon hjälp med att ”ta hand om” en obekväm kommuninvånare, allt i bästa Hells Angels-stil.

Om partiet ska ha något som helst förtroende framöver, ska Hanna uteslutas, på samma grunder som andra misshagliga SD-are kastats ut ur partiet.

Hon har ju själv sagt om andra som klantat sej, att de måste naturligtvis avgå, förklara nu Hanna varför inte detta gäller för dej? Du står ju själv långt över knäna i det berömda klaveret!

Anita Johannesson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se