torsjö live vers2

Politikerna urholkar tilltron till demokratin

Politikerna urholkar tilltron till demokratin

INSÄNDARE. Hanna Nilsson (SD), Lena Wallentheim (S) och Lina Bengtsson (M), nämnda tre kvinnor tillsammans med sina partier och övriga partier och politiker i Hässleholms kommun urholkar för närvarande tilltron för den vacklande representativa demokrati vars svanesång vi nu förnimmer.

Hanna Nilsson (SD) för det avgrundsdjupa politiska oförstånd hon uppvisar när hon inte tar sitt politiska ansvar och lämnar sina politiska uppdrag. Hennes parti Sverigedemokraterna delar detta ansvar och visar därmed upp ett politiskt oförstånd och okänslighet för sina väljare av sällan skådat slag.

Åter till Lina Bengtsson (M), Lena Wallentheim (S) med respektive partier och övriga partier i kommunen. Ni har möjlighet att ”flytta på” Hanna Nilsson(SD) med ett månatligt arvode på över 75 000 kronor.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

Särskilt ansvar för att detta sker har Lina Bengtsson (M) och Lena Wallentheim (S).

Ett ljus i det det demokratiska mörkret är de hundra personer som i veckan i fredlig demonstration utanför fullmäktige gav uttryck för politikernas oförmåga att lyssna på väljare gräsrötter.

Ronny Larsson i Kvistalånga

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se