torsjö live

Är det prestige som bestämmer Moderaternas politik?

Är det prestige som bestämmer Moderaternas politik?

INSÄNDARE. Cirka en vecka har gått sen Moderaterna gick ut med att man släppte taget om Kristdemokraterna och gick vidare med att framåt skapa ett styre med Socialdemokraterna.

Redan nu har vi fått till oss att flera av de samarbeten SD-M-KD styret påbörjat med den privata sektorn nu helt ska ställas in och förkastas efter att M och S nya styre nu arbetas fram. Detta är frågor som M drivit hårt i det tidigare SD-M-KD-styret. Vi i Sverigedemokraterna tycker inte att man behandlar våra privata företagare på detta vis och är minst sagt förvånade att M lägger sig platt till förmån för den röda linjen.

Vi ser redan nu tydligt att det kommer vara röd politik som kommer råda i det nya röda styret med S och M. Men vi i den blåa oppositionen kommer jobba hårt för att den privata sektorn och företagarna inte ska bli drabbade och bortglömda, även om M nu sålt ut sig till förmån för S röda politik.

Varför gör de detta nu då? De påstår att allt handlar om att det inte längre finns förtroende för Hanna Nilsson. Men SD har varit tydliga med att vår kandidat som KSO framåt är Ulf Berggren. Därför kan man inte dra någon annan slutsats än att det är prestige från Moderaternas sida som gör att de helt sviker alla de väljare i Hässleholms kommun som röstat på dem och velat se moderat politik råda i Hässleholms kommun.

Väljarna får nu se moderater som sitter i knäet på det röda Sosse-styret, av absolut ingen annan anledning än diverse moderata politikers stolthet och prestige.

Sven Lundh SD
Susanne Lottsfeldt SD
Anita Nilsson SD

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se