torsjö live vers2

V: Uppdrag slutfört

V: Uppdrag slutfört

INSÄNDARE. Uppdrag slutfört. Vänsterpartiet har under lång tid varit med i arbetet att få bort SD från makten. När ”Vikingaskandalen” briserade så insåg de flesta partier att situationen var ohållbar. Vi satte oss till en början ner med S och C för att hitta en lösning. Många timmars samtal och bollande med idéer med våra respektive partigrupper ledde till olika lösningsförslag. Att vi till slut skulle landa i dagens lösning kändes först främmande men däri kan också dess styrka ligga. Att vi och MP, C och L ingått valtekniskt samarbete med S och M styret blev den lösning som vi alla står bakom för att få igenom ett maktskifte. SD sitter som opposition med sina stödpartier, men vi har nu majoritet.

Vänsterpartiet behåller alla nämndsplatser och uppdrag som vi har nu. Tillsammans med Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet stabiliserar vi det nya styret och det politiska läget i Hässleholm. Detta kommer kräva mycket av oss alla partier där vi får både ge och ta, ibland kanske tidsmässigt skjuta fram politiska viljor. För Vänsterpartiets del så kommer vi fortsätta lägga motioner och driva vårt politiska arbete, men i vissa frågor får vi vara pragmatiska. Vi kommer delta i gruppmöten och ge och få information av det nya styret. Nu får det vara slut med skandaler och flams.

Nu ska vi fokusera på de behov och problem som ska tillgodoses och lösas. För våra medborgare och för vår personal.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Magnus Åkeborn
Gruppledare
Vänsterpartiet Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se