torsjö live vers2

Tar det aldrig slut?

Tar det aldrig slut?

INSÄNDARE. Inte nog med baktalande av partikollegor, företrädare för andra partier och tjänstemän, försök att skaffa torpeder för att skrämma meningsmotståndare, lögner från talarstolen i kommunfullmäktige, bortförklaringar och offerkoftor. Nu polisanmäld för att ha utgett sig vara ordningsvakt. Hur länge står SD ut med denna inkompetens, denna verklighetsuppfattning baserad på unkna värderingar? När tar tålamodet slut?

Om SD verkligen, som man så ofta framför, är intresserade av Hässleholms väl och ve är det på tiden att avpollettera denna politiska katastrof, detta vandrande politiska självskadebeteende som heter Hanna Nilsson.

Och KD, hur står det till med den politiska fingertoppskänslan när ni stödjer henne som oppositionsråd? Är det den typen av politiker ni tycker är lämpliga att företräda Hässleholm?

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Lennart Fält

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se