torsjö live vers2

Om ”egen politik” är att tolerera Hanna Nilsson (SD) är det inget att ha

Om ”egen politik” är att tolerera Hanna Nilsson (SD) är det inget att ha

INSÄNDARE: Herr Magnus Nilsson tycker tydligen att om man kritiserar SD för deras förehavanden så har man ingen politik själv.

Citat: ”…Att ständigt förhålla sig till SD:s politik, snarare än att ha sin egen talar ju ganska klart för sig självt när det bränner till.”

Ja, jag vet inte hur Herr Nilsson resonerar. Är argumentet för att man ska ha en egen politik att man ska acceptera att ett parti inte slänger ut en partimedlem som spridit skit om tjänstemän, försökt hyra torpeder för att påverka medborgares rättigheter att överklaga idiotiska beslut, lova guld och gröna skogar vid sidan om och mycket annat, ja då är jag helt ok med att inte ha ”egen politik”.

Sedan är det maken till hyckleri att herr Nilsson nämner Widmark i sitt inlägg, då det var tydligen helt ok i början av mandatperioden att samarbeta med partiet och herr Widmark, men nu när SD:s paradnamn hamnat i skottgluggen så är det inte ok. 

Märkligt.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Och apropå min partitillbehörighet; jag har röstat vänster i hela mitt liv. Och med tanke på hur brunhögern och FV behandlar medborgarna i denna fina kommun så kommer jag ta mig tusan rösta vänster även nästa val. För maken till klimatförnekare och brottslingar och tramsapor på brunhögersidan har jag aldrig varit med om.

Ulf Nilsson, Medborgare

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se