torsjö live vers2

Socialdemokratisk kullerbytta

Socialdemokratisk kullerbytta

INSÄNDARE. Anders Wallentheims insändare brister en hel del i självinsikt när han anklagar sverigedemokrater på olika befattningar för att klampa i klaveret. Visst och sant medger han storsint att även socialdemokratiska företrädare begår fel, men andemeningen är ändå att vi i SD sticker ut på ett negativt sätt.

Vi menar att företrädarna för Wallentheims parti snarare borde sluta att ifrågasätta dem som på riksnivå står upp för att försvara svenska demokratiska värden. Samt ta ansvar för den situation de själva skapat genom sin eftergiftspolitik under flera mandatperioder.

Sverigedemokraterna är inte ett parti som andra. Då hade vi aldrig nått de framgångar vi gjort. Vi har tagit oss fram genom idogt arbete och en unik politik som tilltalat väljarna. Vi backar våra företrädare och håller samman även när det blåser. Detta kommer vi fortsätta med.

Hanna Nilsson (SD)
Ulf Berggren (SD)
Sven Lundh (SD)
Susanne Lottsfeldt (SD)
Paul Thurn (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se