torsjö live vers2

Folkbildningens möjligheter reduceras

Folkbildningens möjligheter reduceras

INSÄNDARE. I budgetdirektiv finns det många siffror som väcker förvåning. En sådan är att regeringen aviserar neddragningar på studieförbundens verksamhet. Mina kontakter med studieförbunden inleddes på femtiotalet med en kurs i användning av räknestickan och sen har jag haft goda erfarenheter av studiecirkelverksamhet. Därför blir jag bekymrad över att folkbildningens möjligheter nu reduceras och att dörrar stängs för dem som genom studiecirklar fått möjligheter att gå vidare i livet.

Lars Ivar Ericson (C)

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se